Bedrijfshal bouwen prijs

Het is vaak een slimme zet om je eigen bedrijfshal te laten bouwen. Zo kun je bijvoorbeeld inspelen op verwachte groei waarbij je meer productieruimte nodig hebt en doe je direct een mooie investering voor de lange termijn. Als je van plan bent om jouw bedrijf nationaal of internationaal uit te breiden is het een goed idee om een bedrijfshal te bouwen. De kosten voor het laten bouwen van een bedrijfshal zijn afhankelijk van diverse factoren.

Kosten laten bouwen bedrijfshal

Voor het laten bouwen van een bedrijfshal kunnen alle klussen uit handen genomen worden, van het maken van de bouwtekening tot de aflevering. Het bouwen van een bedrijfspand is een tijdrovende klus en vraagt veel tijd en aandacht. Het is zonde als je dit er zelf in moet steken, omdat jij je beter bezig kunt houden met de bedrijfsvoering. Door een specialist in te huren die de bedrijfshal voor jouw bouwt heb je geen omkijken naar het verdere project. De kosten voor het laten bouwen van een bedrijfshal zijn onder andere afhankelijk van de constructie, de oppervlakte, de gebruikte materialen en het aantal vakmensen dat je inhuurt. Voor de totale kosten telt natuurlijk ook de aanschafprijs van de bouwgrond mee. Doorgaans betaal je per vierkante meter.

Goedkope bedrijfshal bouwen

Er zijn verschillende mogelijkheden om snel en voordelig een systeemhal te laten bouwen. Deze kenmerken zich door de gigantisch lage aanschafprijs, vanaf zo’n €90,- per vierkante meter. Voor een geïsoleerde bedrijfshal kom je gemiddeld uit op een vierkante meter prijs tussen de €225,- en €325,-. Dit is gemiddeld genomen en afhankelijk van vele factoren, zoals het soort dak en het soort staal dat gebruikt wordt.

Voordelen eigen bedrijfshal

Het laten bouwen van een eigen bedrijfshal heeft talloze voordelen. Zo kun je deze helemaal laten ontwerpen naar jouw wensen, waardoor de uitstraling past bij jouw bedrijf of onderneming. De net afgewerkte bedrijfshal werkt dan ook echt als een visitekaartje voor jouw bedrijf. Daarnaast is het een slimme investering waarvan je de aanschafkosten vaak al binnen enkele jaren terugverdient. Je hoeft niet meer te huren, in plaats van maandelijks geld weg te geven aan een ander werkt jouw pand in je voordeel. Jouw eigen vermogen groeit met de aanschaf en daarnaast kan een bedrijfspand dienen als slim extraatje bovenop je pensioenpotje. Ten slotte zijn er diverse fiscale voordelen te behalen met een investering van dit formaat.

 

Neem contact op met de BBAN Groep B.V. voor meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *