Beautysalon

Voor allerlei verschillende behandelingen kun je dan terecht bij Shine by Kim. Dit is de beautysalon in Drunen van Kimberley Lagrouw. Kimberley heeft op beautygebied diverse opleidingen en cursussen gedaan, en dus kun je bij haar terecht voor meerdere behandelingen, waaronder nagelstyling en lashlifting. Natuurlijk zijn ook standaard schoonheidsbehandelingen onderdeel van haar aanbod. Niet voor niets is het een allround beautysalon in Drunen. En door het fijne sfeertje dat er hangt in de salon voelt iedereen zich er meteen thuis. Dit is iets wat Kimberley heel belangrijk vindt. Een schoonheidsbehandeling of het laten doen van je nagels is immers echt een cadeautje voor jezelf, en dan is het wel zo leuk als de ruimte waarin je dat laat doen er gezellig uitziet en een fijne sfeer ademt.

 

Beautysalon in Drunen voor lashlifting

Kimberley Lagrouw van Shine by Kim past in haar salon een speciale techniek toe om wimpers te liften. Daardoor krijg je een veel openere blik. Veel vrouwen vinden dat mooi, maar hebben er geen zin om om elke dag hun wimpers te krullen met een wimperkrultang. Lashlifting in deze beautysalon in Drunen biedt dan uitkomst. De wimpers worden dan namelijk naar boven gekruld, met een techniek die vergelijkbaar is met het zetten van krullen in je haar. het hangt een beetje af van hoe snel je wimpers groeien hoe lang het effect aanhoudt, maar meestal is het rond de 10 weken. Je zult merken dat je niet alleen een veel openere blik krijgt, maar ook minder mascara hoeft te gebruiken. Je wimpers lijken namelijk van zichzelf al voller als ze mooi omhoog krullen. Indien gewenst kun je de wimpers echter ook tijdens dezelfde behandeling laten verven. Het effect van de combinatie van deze twee is super mooi en heel natuurlijk. Je hoeft dan niet meer perse mascara te dragen om er fris en wakker uit te zien. Niets voor niets zijn deze behandelingen bij Shine by Kim zo populair!

 

Nagelstyliste in Drunen

Naast het doen van lashlifting en schoonheidsbehandelingen kun je ook bij Shine by Kim terecht voor je nagels. Kimberley zal deze indien nodig eerst knippen en bijvijlen, waarna ze gelakt worden op een manier naar keuze. Ze heeft een ruim assortiment aan kleuren gellak, wat ideaal is voor als je op vakantie gaat. Gellak blijft namelijk veel langer zitten dan normale nagellak! En heb je van jezelf niet zo’n mooie nagels? Dan kies je toch gewoon voor mooie kunstnagels van acryl? Kimberley zet deze vakkundig, en werkt ze netjes bij zodat ze passen bij jouw handen. Dus of je nu voor kunstnagels of gellak op zoek bent naar een fijne salon in Drunen, bij Shine by Kim kan het allebei. Op haar website vindt je meer informatie over alle behandelingen, en voor de prijzen kun je even contact met haar opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *