kinder t shirt bedrukken

Alles lijkt tegenwoordig wel te bedrukken en dus is een kinder T-shirt bedrukken prima mogelijk. Je kunt talloze redenen bedenken waarom je een kinder T-shirt laat bedrukken. Het zorgt voor herkenbaarheid, helemaal als je afwijkt van de standaard kleur wit. Je kunt elk T-shirt personaliseren zoals je wilt om de herkenbaarheid nog verder te vergroten.

 

Bedrukte T-shirts zorgen voor herkenbaarheid

Je ziet ze wel eens fietsen, de kinderen van de basisschool die op schoolkamp gaan. Voor de herkenbaarheid en handig voor de leiding is om ze in gelijke shirts te laten fietsen. Iedereen zal zien dat die groep kinderen bij elkaar hoort. Laat je het kinder T-shirt bedrukken met het logo van de school er ook nog eens op, dan zorg je voor een stuk duidelijkheid en herkenbaarheid. Zeker op de fiets is het verstandig te kiezen voor een wat opvallende kleur. Wil je van het kinder T-shirt bedrukken echt iets bijzonders maken, dan laat je achterop elk shirt de naam van het kind drukken. Het kan tegenwoordig allemaal.

 

Bestellen kan tegenwoordig ook prima in kleinere oplages

Was het vroeger om de kosten van een kinder T-shirt bedrukken zaak direct zo veel mogelijk te laten bedrukken, dat hoeft tegenwoordig niet meer. Je kunt dus ook je zoon en dochter bij wijze van grapje een keer een speciaal T-shirt geven, bijvoorbeeld als ze hun verjaardag vieren. Bedenk een leuke tekst voorop het shirt, laat de leeftijd op het shirt drukken en zeker ook de naam van je kind. Hebben ze iets dat ze altijd zullen bewaren en waar ze warme herinneringen aan zullen koesteren.

 

Zet het schoolvoetbalteam in gepersonaliseerde T-shirts

Ook leuk is om het schoolvoetbalteam in speciale shirts te laten spelen. Laat de jongens en meisjes hun favoriete rugnummer kiezen en laat het kinder T-shirt bedrukken met dat nummer en de naam. Uiteraard plaats je het logo van de school voorop het shirt. Zo zorg je voor herkenbaarheid en dragen de jongens en meiden een speciaal shirt ter gelegenheid van een speciale activiteit. Ongeacht het aantal kinder T-shirts dat je laat bedrukken, het is alleszins betaalbaar. Zelf kun je het kinder T-shirts bedrukken duurder maken door bijvoorbeeld niet voor een gewoon T-shirt maar voor een poloshirt te kiezen. Bovendien kun je in plaats van bedrukken ook kiezen voor het laten borduren van het logo of de naam. In dat geval zal er een ander prijskaartje komen te hangen aan het bestellen van de shirts of poloshirts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *