Volg een ITIL in Cursus Utrecht

Er is een ware opkomst in de IT-wereld. Er is steeds meer vraag naar IT-diensten en IT-specialisten. Omdat het beheren van IT-diensten nogal lastig kan zijn is dit niet iets wat zomaar iedereen kan. Je hebt wellicht zelf heel veel pogingen gedaan om een goed werkend IT-systeem op te bouwen en op te zetten, maar grote kans dat dit niet is gelukt. En dat is niet raar. Het IT is een vak apart en als je wilt leren hoe je dit kunt beheren die je er een opleiding voor te volgen. Gelukkig zijn daar veel opties in! Een ITIL-cursus in Utrecht kun je volgen zodat je leert hoe je deze zaken zelf kunt beheren. In Utrecht kun je daarvoor terecht bij Management Explorers. Bij Management Explorers leer je hoe een goed beheer er uitziet en wat jij nodig hebt om dit op een succesvolle manier te onderhouden. Je geniet een echte kwaliteitstraining waar je in de praktijk heel veel aan zult hebben. Daarnaast zijn de trainingen van Management Explorers Utrecht ook erkent door het Exin en de APMG.

 

Wat ga je leren

Tijdens je ITIL-cursus in Utrecht leer je hoe de wereld van de IT er uitziet. Er is een grote focus op IT-beheer en je krijgt inzicht op het opbouwen en beheren van de IT-processen. Zo kun je zelf je IT-processen niet alleen beheren na het einde van de opleiding, je kunt ze ook zelf opzetten en opbouwen. De ITIL-cursus in Utrecht is enorm interactief, je moet heel veel opdrachten uitvoeren. Op deze manier leer je hoe alles in elkaar steekt en zal je straks in de praktijk ook een waardevolle toegevoegde waarde zijn op het gebied van de IT-processen in je bedrijf. Het volgen van de ITIL-cursus in Utrecht lever je allerlei voordelen op. Je kunt aan het einde van de cursus de opgedane kennis probleemloos toepassen. Juist omdat je tijdens je cursus met allerlei praktijkvoorbeelden hebt gewerkt zal je voorkomende problemen sneller herkennen en beter kunnen aanpakken.

Wat ook prettig is tijdens de ITIL-cursus van Management Explorers in Utrecht is dat de cursus in zeer kleine groepen gegeven wordt. Zo is er veel ruimte voor interactie tussen de docent en de cursisten maar ook tussen de cursisten onderling. Ook na afloop zal je contact met elkaar onderhouden. De docenten worden ware mentoren voor je en met de andere cursisten kan je ook altijd nog sparren. Je bouwt een fijn netwerk op dat kan dienen als een vangnet in de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *